Author Archives: Virtanen Sofia

SOFIA VIRTASEN VALOKUVAAMO MUUTTAA TOIMINTAMALLIAAN

Valokuvaaja Sofia Virtanen luopuu Haminassa Isoympyräkatu 21:ssa sijaitsevasta liikkeestään.  Liikkeen ovia pidetään viimeisen kerran auki Valojen Yönä 19.9.2014,        klo 10 – 19.  Sofia Virtanen jatkaa silti valokuvaajana vastaisuudessakin, joten kuvausaikoja voi tilata edelleen samoilla yhteystiedoilla. Kaikki aiemmin tehdyt kuvaukset ovat arkistoituna, ja niitä voi tilata ottamalla yhteyttä tuttuun puhelinnumeroon 040 552 9885, tai sähköpostiin sofia@sofiavirtanen.fi.  Valmiita kuvia voi jatkossakin noutaa Kotkasta FotoPR -liikkeestä (Kymenlaaksonkatu 20), ja Haminasta Sisustus Laventelista (Raatihuoneentori 12). Myös aiemmin Isoympyräkadun studiotiloissa kuvauksia tehneen Iiro Ylismaan kuvia voi tilata Sofian kautta, sillä kuvien teetätysoikeudet säilyvät Sofialla.

”Keskityn vastaisuudessa kuvaamiseen. Myymälän asiakaspalvelusta ja monesta muusta puolesta aiemmin huolehtinut pitkäaikainen työntekijä Suvi lähtee opiskelemaan, joten minun piti tehdä päätös siitä, miten jatkaisin toimintaani. Tämän ratkaisun ansiosta pystyn palvelemaan asiakkaitani paremmin, kun keskitän toimintani ainoastaan kuvaamiseen”, Sofia kertoo.

Viimeisellä aukioloviikolla 16. – 19.9.2014 liike on täynnä upeita tarjouksia loppuunmyynnin merkeissä; kaikki myyntiartikkelit myydään vähintään puoleen hintaan. Liikkeessä on tarjolla myös koko viikon ajan profiilikuvauksia mm. Facebook-käyttöön tarjoushintaan, sekä tietysti kahvia ja pientä purtavaa.

Liikkeen väki kiittää lämpimästi kuluneista vuosista kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, ja suuntaa kohti tulevaisuutta avoimin mielin.

Read More »

Päivänsäde 2014 -kilpailu on ratkennut!

Read More »

Auto alle ja kuvaukseen!

Read More »

Mielenkiintoisia tarinoita valokuvaaja Juha Metson upeilla otoksilla. Kaikki kirjat saatavilla liikkeestämme J. Metson nimikirjoituksella varustettuna!

Read More »

Kotkalaisten luontokuvaajien upea lintukirja, saatavilla liikkeestämme sekä mm. Kotkan FotoPR:stä.

Read More »

“Se persoonallisempi kahvimuki”

Read More »

Lähetä kesäterveisesi Haminasta!

Read More »

Read More »

Valokuva-alan ammattilaiset palveluksessasi!

Read More »

Hamina-aiheiset kuvamukit nyt meiltä!

Read More »

Kauttamme nyt ID-henkilökortit!

Read More »

Kuvatilaukset voi noutaa nyt myös Kotkasta!

Voit noutaa valmiin kuvatilauksesti nyt myös Kotkasta FotoPR:stä (Kymenlaaksonkatu 20, 48100 Kotka). Mikäli haluat noutaa tilauksen mieluummin sieltä, ilmoitathan tästä tehdessäsi kuvatilausta. Kun tilaus on valmis ja noudettavissa FotoPR:stä, ilmoitamme siitä tekstiviestitse. Kuvien toimitus FotoPR:ään ei aiheuta lisäkustannuksia!

Read More »

Valokuvaaja Sofia Virtanen nyt myös Blogspotissa!

Erinäisiä turinoita ja ajatelmia aina studion arjesta vapaampiin kuvauspäiviin voi käydä kummastelemassa osoitteessa:

http://sofiavirtanen.blogspot.fi/

 

 

 

 

Read More »

Read More »

Read More »

Read More »

Chicks´n`Cars -mallit on nyt valittu!

Art Circus Eterna järjesti kesän alussa kaksi casting-tilaisuutta Kouvolassa ja Kotkassa hakien malleja vuoden 2013 Chicks´n`Cars hyväntekeväisyyskalenteriin.
Viimeisen casting-tilaisuuden päätteeksi tuomaristo valitsi paikanpäällä käyneiden ehdokkaiden,
ja aiemmin sähköpostihaun kautta osallistuneiden joukosta kaksitoista kalenterityttöä heinäkuussa kuvattavaan kalenteriin.

Ketkä ovat vuoden 2013 Chicks´n`Cars mallit?
Lue lisää!

Read More »

Sofia Virtanen Iskelmäradion haastattelussa

Read More »

14.12.2011 Karhulalainen

Read More »

Chicks´n´cars postikortit

Read More »

Chicks´n´cars 2012 Iskelmäradiossa

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8ZN348w2Iz8

Read More »