Ajankohtaista

SOFIA VIRTASEN VALOKUVAAMO MUUTTAA TOIMINTAMALLIAAN

Valokuvaaja Sofia Virtanen luopuu Haminassa Isoympyräkatu 21:ssa sijaitsevasta liikkeestään.  Liikkeen ovia pidetään viimeisen kerran auki Valojen Yönä 19.9.2014,        klo 10 – 19.  Sofia Virtanen jatkaa silti valokuvaajana vastaisuudessakin, joten kuvausaikoja voi tilata edelleen samoilla yhteystiedoilla. Kaikki aiemmin tehdyt kuvaukset ovat arkistoituna, ja niitä voi tilata ottamalla yhteyttä tuttuun puhelinnumeroon 040 552 9885, tai sähköpostiin sofia@sofiavirtanen.fi.  Valmiita kuvia voi jatkossakin noutaa Kotkasta FotoPR -liikkeestä (Kymenlaaksonkatu 20), ja Haminasta Sisustus Laventelista (Raatihuoneentori 12). Myös aiemmin Isoympyräkadun studiotiloissa kuvauksia tehneen Iiro Ylismaan kuvia voi tilata Sofian kautta, sillä kuvien teetätysoikeudet säilyvät Sofialla.

”Keskityn vastaisuudessa kuvaamiseen. Myymälän asiakaspalvelusta ja monesta muusta puolesta aiemmin huolehtinut pitkäaikainen työntekijä Suvi lähtee opiskelemaan, joten minun piti tehdä päätös siitä, miten jatkaisin toimintaani. Tämän ratkaisun ansiosta pystyn palvelemaan asiakkaitani paremmin, kun keskitän toimintani ainoastaan kuvaamiseen”, Sofia kertoo.

Viimeisellä aukioloviikolla 16. – 19.9.2014 liike on täynnä upeita tarjouksia loppuunmyynnin merkeissä; kaikki myyntiartikkelit myydään vähintään puoleen hintaan. Liikkeessä on tarjolla myös koko viikon ajan profiilikuvauksia mm. Facebook-käyttöön tarjoushintaan, sekä tietysti kahvia ja pientä purtavaa.

Liikkeen väki kiittää lämpimästi kuluneista vuosista kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, ja suuntaa kohti tulevaisuutta avoimin mielin.

Avaa »

Päivänsäde 2014 -kilpailu on ratkennut!

Avaa »

Auto alle ja kuvaukseen!

Avaa »

Mielenkiintoisia tarinoita valokuvaaja Juha Metson upeilla otoksilla. Kaikki kirjat saatavilla liikkeestämme J. Metson nimikirjoituksella varustettuna!

Avaa »

Kotkalaisten luontokuvaajien upea lintukirja, saatavilla liikkeestämme sekä mm. Kotkan FotoPR:stä.

Avaa »

“Se persoonallisempi kahvimuki”

Avaa »

Lähetä kesäterveisesi Haminasta!

Avaa »

Avaa »

Valokuva-alan ammattilaiset palveluksessasi!

Avaa »

Hamina-aiheiset kuvamukit nyt meiltä!

Avaa »

Kauttamme nyt ID-henkilökortit!

Avaa »

Kuvatilaukset voi noutaa nyt myös Kotkasta!

Voit noutaa valmiin kuvatilauksesti nyt myös Kotkasta FotoPR:stä (Kymenlaaksonkatu 20, 48100 Kotka). Mikäli haluat noutaa tilauksen mieluummin sieltä, ilmoitathan tästä tehdessäsi kuvatilausta. Kun tilaus on valmis ja noudettavissa FotoPR:stä, ilmoitamme siitä tekstiviestitse. Kuvien toimitus FotoPR:ään ei aiheuta lisäkustannuksia!

Avaa »

Valokuvaaja Sofia Virtanen nyt myös Blogspotissa!

Erinäisiä turinoita ja ajatelmia aina studion arjesta vapaampiin kuvauspäiviin voi käydä kummastelemassa osoitteessa:

http://sofiavirtanen.blogspot.fi/

 

 

 

 

Avaa »

Avaa »

Avaa »

Avaa »

Chicks´n`Cars -mallit on nyt valittu!

Art Circus Eterna järjesti kesän alussa kaksi casting-tilaisuutta Kouvolassa ja Kotkassa hakien malleja vuoden 2013 Chicks´n`Cars hyväntekeväisyyskalenteriin.
Viimeisen casting-tilaisuuden päätteeksi tuomaristo valitsi paikanpäällä käyneiden ehdokkaiden,
ja aiemmin sähköpostihaun kautta osallistuneiden joukosta kaksitoista kalenterityttöä heinäkuussa kuvattavaan kalenteriin.

Ketkä ovat vuoden 2013 Chicks´n`Cars mallit?
Lue lisää!

Avaa »

Sofia Virtanen Iskelmäradion haastattelussa

Avaa »

14.12.2011 Karhulalainen

Avaa »

Chicks´n´cars postikortit

Avaa »

Chicks´n´cars 2012 Iskelmäradiossa

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8ZN348w2Iz8

Avaa »

Tarjous!

Tarjous!

Muotokuvatilauksien yhteydessä kehykset – 10%!!

Avaa »